Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Denmark

€6,99
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Levertijd 4D
Uitverkocht
Triumph tulp Denmark is een elegante en opvallende verschijning in de tuin, met schitterende rood met geel gemarkeerde bloemen in april en mei.

Triumph tulpen zijn zeer sterke, klassieke tulpen met prachtige grote kelkvormige bloemen . Deze prachtige bloembollen zijn zeer geschikt om in grote aantallen te planten in de tuin en ook mooi voor potten op het terras. Levert mooie snijbloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Denmark is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Denmark kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Denmark kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Denmark voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 293-J-784335
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Levertijd 4D
Bloeimaand april   mei  
Kleur Geel   Rood  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Snijbloemen  
Standplaats half schaduw   volle zon