Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Danceline

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulp Danceline is een unieke tulp die in het voorjaar tussen april en juni in bloei komt. Met zijn opvallende, witte, dubbelbloemige bloemen met kleine rode accentjes lijkt de bloem op een kruising tussen een Tulp en een Pioenroos. De Tulp Danceline staat niet alleen een prachtig gezicht in de tuin, maar komt ook goed tot zijn recht als snijbloem in een mooi boeket in een vaas. Plant deze Tulp in het najaar, voor de eerste nachtvorst, dan bloeit hij vroeg in het voorjaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Danceline is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Danceline kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Danceline kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Danceline voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 328-J-313520
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Roze   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa