Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Viridiflora Gemengd

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa Viridiflora

Tulp Viridiflora Gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Viridiflora Gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Viridiflora Gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Viridiflora Gemengd voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Viridiflora tulpen gemengd is een prachtige tulpenmix van roze, geel, rood en witte viridiflora tulpen, die herkenbaar zijn vanwege een kenmerkend groen accent op de bloemblaadjes. Met een groeihoogte van ongeveer 12 centimeter, zeer geschikt voor een plekje voorin de bloemborder of in potten. Plant in het najaar op een plekje in de volle zon voor een bloei in mei.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 298-F-97028
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Tulpen Tulpen
Kleur Geel   Gemengd   Roze   Wit  
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa Viridiflora