Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Sunbath

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulp Sunbath is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Sunbath kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Sunbath kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Sunbath voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Sunbath is een bloembollen mengsel van twee bijzondere tulpensoorten in een prachtige kleurencombinatie. De vroegbloeiende dubbele Tulp fosteriana Exotic Emperor is een witgekleurde tulp met opvallende geel/groene markeringen. En de botanische Tulp praestans Shogun is een geurende soort met opvallende oranje bloemen in april/mei. Uniek aan deze rijkbloeiende soort is dat hij meerdere bloemen geeft per steel en ook prima kan verwilderen in de tuin. Dit bloembollen mengsel is ook schitterend in een pot op het terras of balkon.  
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 372-J-322686
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Tulpen
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa