Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Sun Break - Tulipa Triumph

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulp Sun Break - Tulipa Triumph is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Sun Break - Tulipa Triumph kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Sun Break - Tulipa Triumph kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Sun Break - Tulipa Triumph voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Sun Break is een lust voor het oog. Sun Break is een Triumph-tulp. Triumph-tulpen zijn zeer geliefd omdat het zeer sterke en gezonde bollen zijn. Voor het beste visuele effect plant je de bollen in een groep van minstens 10-15 tulpen of combineer met andere bloemen. Plant in de periode september tot december (mits er geen vorst in de grond zit) en geniet van een vlammende lentetuin.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 336-J-322684
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Rood  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa