Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Phoenix Mix

€8,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa

Tulp Phoenix Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Phoenix Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Phoenix Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Phoenix Mix voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een prachtige mix van 25 laatbloeiende tulpenbollen in verschillende tinten roze, rood, paars en oranje. Mooi om de bloeitijd te verlengen in de tuin. Bloeitijd eind april  mei met een groeihoogte van 40  50 centimeter. Tulp Phoenix Mix is uitermate geschikt om in potten te planten of tussen de vaste planten in de bloemborder.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 331-F-97335
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Bruinrood   Gemengd   Oranje   Rood  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa