Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Peppermint Stick - Tulipa clusiana

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa clusiana
Uitverkocht
Tulp Belles Tulipes, Tulipa clusiana, is een botanische tulp, ook wel lady tulp genoemd. De bijvriendelijke bloemen zijn wonderschoon dankzij een bijzondere kleurencombinatie. De binnenste bloemblaadjes zijn wit van kleur met een paars hart en rood aan de buitenkant. Groeit tot ongeveer 25 cm. Zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin of in een pot op het terras of balkon.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Peppermint Stick - Tulipa clusiana is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Peppermint Stick - Tulipa clusiana kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Peppermint Stick - Tulipa clusiana kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Peppermint Stick - Tulipa clusiana voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 323-F-97060
Levertijd 2D
Kleur Rood   Wit  
Standplaats volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa clusiana