Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Kyra Mix

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa

Tulp Kyra Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Kyra Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Kyra Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Kyra Mix voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Kyra Mix. Een schitterende mix van 20 tulpenbollen in verschillende donkerpaarse en paars-witte tinten. De tulpen worden ca. 50 cm hoog. Plant in de periode september tot december (mits er geen vorst in de grond zit). Bloeitijd april, mei.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 341-F-97333
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei  
Kleur Bruinrood   Gemengd   Paars   Wit  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa