Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Golden Artist

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa Viridiflora

Tulp Golden Artist is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Golden Artist kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Golden Artist kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Golden Artist voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Golden Artist - Tulipa Viridiflora is een sterke, winterharde, oranjegeelkleurige bloembol met roze en groene accenten. Plant de bollen in het najaar in goed gedraineerde grond op een zonnig plekje voor een bloei in mei. Ideaal om de bloei van de lentetuin te verlengen. Zeer geschikt als snijbloem.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 297-J-303400
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Gemengd  
Planttype Tulpen Tulpen
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa Viridiflora