Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Belles Tulipes Lady Tulip

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa Clusiana

Tulp Belles Tulipes Lady Tulip is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Belles Tulipes Lady Tulip kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Belles Tulipes Lady Tulip kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Belles Tulipes Lady Tulip voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Belles Tulipes, Tulipa clusiana, is een botanische tulp, ook wel lady tulp genoemd. De bijvriendelijke bloemen zijn wonderschoon dankzij een bijzondere kleurencombinatie. De binnenste bloemblaadjes zijn wit van kleur met een paars hart en rood aan de buitenkant. Groeit tot ongeveer 25 cm. Zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin of in een pot op het terras of balkon.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 367-J-322250
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa Clusiana