Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Boodschappentas met Tulpen Mix

€11,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Boodschappentas met Tulpen Mix. Een prachtig ontworpen boodschappentas gevuld met 30 verschillende soorten tulpenbollen voor een vrolijke lentetuin. Prachtig in een pluktuin of bloemborder tussen het ontluikend groen. Wie kan dat weerstaan? Levert prachtige snijbloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Boodschappentas met Tulpen Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Boodschappentas met Tulpen Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Boodschappentas met Tulpen Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Boodschappentas met Tulpen Mix voor slechts € 11,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 806-J-721015
Levertijd 2D
Kleur Gemengd  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Geschenken Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Tulipa