Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas

Nu met 23% korting

€12,99 €9,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas. Casa Tulipa Van Gogh is een gemengd tulpenbloembollenpakket met 20 opvallende Van Gogh tulpen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Voor een lentebloei plant je de tulpenbollen in het najaar, tussen september en december (wanneer er geen vorst in de grond zit), op een zonnige plek in tuin of pot.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Casa Tulipa van Gogh - Bloembollentas voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 805-J-721055
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Gemengd  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen mix
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa