Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Alliums Roseum & Amplectens Mix

€3,99

Normale prijs: €4,99

Je bespaart 20%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Allium

Alliums Roseum & Amplectens Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alliums Roseum & Amplectens Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alliums Roseum & Amplectens Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alliums Roseum & Amplectens Mix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Niet alleen wonderschoon om te zien, maar ook eetbaar. Allium Roseum is een wilde knoflook soort en Allium Amplectens een wilde ui. De delicate roze en witte bloemen van deze prachtige bloembollen zijn echte bijenlokkers en ook zeer geschikt als snijbloem te kweken.
 
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 210-K-56022
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Roze   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Sierui
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 9
Latijnse naam Allium