Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Oreophilum

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Allium

Allium Oreophilum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Oreophilum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Oreophilum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Oreophilum voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Alliums zijn op zichzelf spectaculair en zeer mooi sier bloembollen. Allium Oreophilum is een kleinere allium. Het zal mooi uitzien als u in een grote groep in uw tuin of in potten op uw terras of balkon wordt geplant.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 205-J-308240
Levertijd 2D
Kleur Paars  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Sierui
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Allium