Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Red Mohican

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium amethystinum

Allium Red Mohican is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Red Mohican kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Red Mohican kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Red Mohican voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Allium Red Mohican - Sierui is een echte blikvanger in de tuin. Deze bijzondere soort bloeit met rode stervormige bloemen met witte topjes. Met een groeihoogte van bijna een meter is dit een prachtige zomerbloeier (juni/juli) die architectuur toevoegt aan de bloemborder. Ook geschikt als snijbloem. Plant in het najaar in het midden van de bloemborder (of in potten) op een zonnig plekje. Bijen- en vlinderplant.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 216-F-4395
Levertijd 2D
Planttype Sierui Sierui
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood   Wit  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Allium amethystinum