Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Mont Blanc Sierui

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium Giganteum

Allium Mont Blanc Sierui is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Mont Blanc Sierui kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Mont Blanc Sierui kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Mont Blanc Sierui voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Allium Mont Blanc Sierui is een prachtige sierui met sneeuwwitte, bolvormige bloemen en een groeihoogte van circa 125 cm. 

Met hun prachtige bolvormige bloemen, die fier overeind staan op rechte stengels, is het geen wonder dat Allium bollen zo populair zijn. Vanwege hun interessante bloemvorm zijn het echte blikvangers in de tuin, die mooi combineren met verschillende planten. Daarnaast zijn het onderhoudsvriendelijke planten, goede snijbloemen en echte bij en vlinderlokkers.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 211-J-308210
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt Moestuin bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Planttype Sierui Sierui
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium Giganteum