Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Gladiator

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium
Uitverkocht
Alliums zijn spectaculaire bloembollen met een grote sierwaarde, maar Allium Gladiator doet zijn naam eer aan en heeft de grootste paarse bolvormige bloemen onder de allium soorten. Gladiator is zeker een zeer bijzondere aanwinst voor de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Allium Gladiator is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Gladiator kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Gladiator kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Gladiator voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 207-F-97154
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Sierui
Kleur Paars  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Allium