Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ranonkels

Ranonkel Paars

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus

Ranonkel Paars is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ranonkel Paars kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ranonkel Paars kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ranonkel Paars voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ranonkel Paars. Er gaat niets boven Ranonkel bloemen om dat vleugje lieflijkheid en romantiek toe te voegen aan de tuin. Deze Ranonkel Paars hebben prachtig paarse gekleurde bloemen, die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook bijzonder goed te combineren zijn met veel verschillende vaste planten en bloembollen. Ranonkels zijn ook zeer mooie snijbloemen. Prachtige grootbloemige roze ranonkels met volle dubbele bloemen. Iedere tak geeft één tot enkele bloemen. Ranonkels bloeien net zo makkelijk in de volle zon als in halfschaduw.
  • Snijbloemen van Juni tot Juli
  • Winterhard
  • Prefereert goed doorlatende grond
Toon alle Ranonkels
Specificaties
sku 739-F-4162
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Ranonkels
Kleur Paars  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus