Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ranonkels

Ranonkel Geel - Dubbel Geel

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus
Er gaat niets boven Ranonkel bloemen om dat vleugje lieflijkheid en romantiek toe te voegen aan de tuin. Deze Dubbel Gele Ranonkels, ook bekend als boterbloem, hebben prachtig goudkleurige bloemen, die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook bijzonder goed te combineren zijn met veel verschillende vaste planten en bloembollen. Prachtige grootbloemige gele ranonkels met volle dubbele bloemen. Iedere tak geeft één tot enkele bloemen. Ranonkels bloeien net zo makkelijk in de volle zon als in halfschaduw. Uitermate goed geschikt om bloemen van te snijden.
  • Snijbloemen van Juni tot Juli
  • Winterhard
  • Prefereert Goed Doorlatende Grond
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ranonkel Geel - Dubbel Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ranonkel Geel - Dubbel Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ranonkel Geel - Dubbel Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ranonkel Geel - Dubbel Geel voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Ranonkels
Specificaties
sku 733-K-51700
Levertijd 2D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart April Mei September Oktober November December
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Ranonkels
Kleur Geel  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Ranunculus Asiaticus