Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ornithogalum
Uitverkocht

Ornithogalum Umbellatum

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ornithogalum

Ornithogalum Umbellatum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ornithogalum Umbellatum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ornithogalum Umbellatum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ornithogalum Umbellatum voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ornithogalum Umbellatum, ook bekend als Gewone Vogelmelk, heeft prachtige witte stervormige bloemen. Deze kleine bloembollen verwilderen erg goed in de tuin en staan prachtig onder bomen en struiken of in het gazon. Het is een prachtige wilde  plant om aan uw plantencollectie toe te voegen.
Toon alle Ornithogalum
Specificaties
sku 612-F-97189
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Planttype Ornithogallum
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ornithogalum