Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Tête Bouclé - Narcissus

€9,99

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 33%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Narcissus cyclamineus

Narcis Tête Bouclé - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Tête Bouclé - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Tête Bouclé - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Tête Bouclé - Narcissus voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus cyclamineus Tête Bouclé heeft een zeer opvallende bloei: goudgele dubbele bloemen en fris groen blad. De bloembollen zijn nog vrij zeldzaam, dus je hebt zeker een unieke plant in de tuin. Groeihoogte is tot 15 centimeter. Uitermate geschikt om in potten te planten of voorin de bloemborder. 
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 260-K-00054
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Narcissus cyclamineus