Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Replete - Narcissus

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcis Replete - Narcissus. Een prachtige, zeldzame roze gekleurde narcis met dubbele bloemen. Narcissus Replete is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcis Replete - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Replete - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Replete - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Replete - Narcissus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 151-F-97110
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Narcissen
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus