Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Replete - Narcissus

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Replete - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Replete - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Replete - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Replete - Narcissus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcis Replete - Narcissus. Een prachtige, zeldzame roze gekleurde narcis met dubbele bloemen. Narcissus Replete is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 151-F-97110
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Narcissen
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus