Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Peach Cobbler - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Narcissus

Narcis Peach Cobbler - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Peach Cobbler - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Peach Cobbler - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Peach Cobbler - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcis 'Peach Cobbler' is een prachtige, oranje (perzik) gekleurde narcis met geurige, dubbele bloemen. Narcissus Peach Cobbler is een bijzonder mooie en unieke voorjaarsbloembol. Een echte aanwinst in de lentetuin.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 154-F-97125
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Oranje   Wit  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Bloeimaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Narcissus