Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Paperwhite - Narcissus

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Narcissus papyraceus

Narcis Paperwhite - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Paperwhite - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Paperwhite - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Paperwhite - Narcissus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Paperwhite is een klassiek bloembolletje en enorm populair. Hun prachtige sneeuwwitte bloemen gecombineerd met frisgroen blad hebben iets romantisch. Werp één blik op Narcis Paperwhite en u ziet waarom. Narcissen Paperwhite zijn niet alleen beeldschoon, ze zijn ook zeer makkelijk op te kweken en ideaal geschikt om binnen in potten te laten groeien.

Narcis 'Paperwhite' is een herfstbloeiend Tazetta narcis. Bloemen hebben een heerlijke geur.  Let op, Tazetta narcissen zijn wel vorstgevoelig. Bescherm ze daarom goed.

Deze speciale narcissen kunnen zeer eenvoudig in de huiskamer tot bloei gebracht worden. U kunt ze planten in bakjes of schalen met grind, zand of aarde, waarna ze direct in het volle daglicht geplaatst kunnen worden. Slechts matig water geven. Een goed resultaat bereikt u ook door de bollen op glazen gevuld met water te plaatsen. De onderkant van de bol mag het water echter niet raken. Deze narcissen zijn geteelde bloembollen.
 
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 163-F-97121
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Narcissen
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand maart   april   mei  
Kleur Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Narcissus papyraceus