Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcissen Carlton - Narcissus

€12,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcissus Carlton is een zeer populaire narcissen variëteit, het zijn echte tuinklassiekers, met prachtige, zoetgeurende, gouden grootbloemige bloemen. Het zijn zeer goede snijbloemen, onderhoudsvriendelijk en goede verwilderingsplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcissen Carlton - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Carlton - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Carlton - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Carlton - Narcissus voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 258-K-250642
Levertijd 2D
Kleur Geel  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Planttype Narcissen
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Narcissus