Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Bell Song - Narcissus

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Bell Song - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Bell Song - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Bell Song - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Bell Song - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcis Bell Song is een bijzonder mooie, witbloeiende narcis met een prachtige roze kroon. Bell Song is een geurige, rijkbloeiende bloembol die bloeit in april. Deze narcis groeit tot ongeveer 25 cm. Deze narcis komt goed tot zijn recht wanneer hij in grotere groepen wordt aangeplant. De Bell Song voelt zich snel thuis in de tuin.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 155-J-306680
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus