Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
Uitverkocht

Narcis Rip van Winkle - Narcissus

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Narcissus
Uitverkocht
Narcissus Rip van Winkle is een dwergnarcis. Het is een bijzondere voorjaarsbloeier. Het is een dubbelbloemige narcis met puntige gele bloemblaadjes. Bloeitijd is van maart tot april met een groeihoogte tot 25 centimeter. Uitermate geschikt om in potten te worden gepland voor op het terras of balkon, of mooi opvallend voorin de bloemborder.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Narcis Rip van Winkle - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Rip van Winkle - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Rip van Winkle - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Rip van Winkle - Narcissus voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 162-F-97119
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel  
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Narcissen
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Narcissus