Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Liatris bollen

Lampepoetser Alba - Liatris spicata

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Liatris spicata Alba
Lampepoetser 'alba' (Liatris spicata alba) is een uitstekende bijen- en vlinderplant met prachtige en bijzonder aantrekkelijke bloemarens van augustus tot september. Liatris is een zeer mooie vaste plant voor de bloemborder die weinig eisen stelt aan grondsoort. Plant Liatris in de volle zon in goed doorlatende tuingrond. Combineert mooi met verschillende vaste planten en siergrassen. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lampepoetser Alba - Liatris spicata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lampepoetser Alba - Liatris spicata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lampepoetser Alba - Liatris spicata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lampepoetser Alba - Liatris spicata voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Liatris bollen
Specificaties
sku A-1200-10620
Levertijd 4D
Standplaats volle zon  
Produkt bloembollen   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Bloeimaand augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Kleur Wit  
Planthoogte
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Liatris spicata Alba