Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Turkse Lelie Pink Morning - Lilium martagon

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Martagon
Uitverkocht
Turkse Lelie Pink Morning heeft schitterende zacht roze gekleurde bloemen. 

Uniek en zeldzaam! U kunt nu zelf de trotse eigenaar zijn van Martagon lelies, die zeer bemind en gewild zijn door tuinliefhebbers in heel Europa. Martagon lelies (beter bekend als Turkse Lelies) zijn de laatste soorten bloembollen welke u nog in het wild kunt tegenkomen. Onze kweker heeft zijn uiterste best gedaan om ze voor u te vermeerderen. Martagon lelies bloeien langdurig en met subtiele bloemen welke een tulband vormen. Vandaar de naam "Turkse Lelie" Het bijzondere aan de Martagon lelie is echter niet alleen zijn bloei, maar ook het feit dat de plant zich in uw tuin vermeerdert. Eenmaal aanplanten voor jarenlang plezier!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Turkse Lelie Pink Morning - Lilium martagon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Turkse Lelie Pink Morning - Lilium martagon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Turkse Lelie Pink Morning - Lilium martagon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Turkse Lelie Pink Morning - Lilium martagon voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5540-LC-0004
Levertijd 4D
Plantmaand februari   maart   april  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli  
Planttype Lelies Lelies
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Roze  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Martagon