Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lilium Candidum Madonna Lelie

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium candidum

Lilium Candidum Madonna Lelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Candidum Madonna Lelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Candidum Madonna Lelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Candidum Madonna Lelie voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Madonnalelie (Lilium Candidum) zijn klassieke en statige tuinplanten. Ze zijn al eeuwenlang geliefd en geroemd om hun schoonheid. Madonna lelies hebben zuiver witte, grote en heerlijk geurende klokvormige bloemen (tot 10 cm lang), die trots op hoge (1 meter) hoge bloemstengels staan. Madonna lelies bloeien van de late lente tot in de vroege zomer. Tip! De Madonnalelie is een prachtige kamerplant!
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5570-F-97207
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Lelies
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Wit  
Bloeimaand juni   juli  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium candidum