Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lilium Asiaticus Rood

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticus (Asiatic)
Uitverkocht
Lilium Asiaticus Rood  Lelie. Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn makkelijk te kweken en te verzorgen. Deze lelie heeft indrukwekkende dieprode bloemen en oogt prachtig in de bloemborder. Zij is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lilium Asiaticus Rood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Asiaticus Rood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Asiaticus Rood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Asiaticus Rood voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5590-J-108420
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Lelies Lelies
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticus (Asiatic)