Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium

Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lilium Asiaticus Oranje - Aziatische Lelie. Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn makkelijk te kweken en te verzorgen. Deze lelie heeft indrukwekkende dieprode bloemen en oogt prachtig in de bloemborder. Zij is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 564-J-310800
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Lelies
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium