Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Aziatische Lelie Forever Susan

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium

Aziatische Lelie Forever Susan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aziatische Lelie Forever Susan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aziatische Lelie Forever Susan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aziatische Lelie Forever Susan voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lilium Asiaticus Forever Susan - Aziatische Lelie. Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies (Lilium Asiaticum) zijn geweldige snijbloemen en zijn makkelijk te kweken en te verzorgen. Deze lelie heeft indrukwekkende paars-oranje bloemen en oogt prachtig in de bloemborder. Zij is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5600-J-108150
Levertijd 2D
Planttype Lelies Lelies
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Paars  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand augustus   september  
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium