Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lilium Apricot Fudge - Lelie

€5,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Asiaticum
Levertijd 4D
Uitverkocht
Apricot Fudge - Lilium Asiaticum is een exotische Aziatische Lelie met een bijzondere bloei. Apricot Fudge heeft namelijk dubbelbloemige bloemen. Deze zomerbloeiende bloembol is een echte blikvanger in de border of in potten op het balkon of terras. Lilium (lelie) komt oorspronkelijk uit Azië en behoort tot één van de mooiste zomerbloeiende gewassen. Ze zijn geschikt voor verwildering. Laat ze in de grond zitten, dan bloeien ze elk jaar uitbundig. De bloeitijd is vanaf juli/september. Ze worden ongeveer 60 cm hoog.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lilium Apricot Fudge - Lelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Apricot Fudge - Lelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Apricot Fudge - Lelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Apricot Fudge - Lelie voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5210-J-109025
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Asiaticum
Levertijd 4D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand augustus  
Kleur Oranje  
Planthoogte
Bloeiseizoen
Produkt Vaste planten   Geurend   Snijbloemen  
Standplaats half schaduw   volle zon