Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelies Trumpet Regale

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium

Lelies Trumpet Regale is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelies Trumpet Regale kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelies Trumpet Regale kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelies Trumpet Regale voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lelie Trumpet Regale is een van de meest geliefde lelies onder tuinliefhebbers. Lelie Trumpet Regale heeft ontzettend elegante exotische witte bloemen, met subtiele geel en roze tinten. Deze lelie is ook ontzettend makkelijk om te kweken en is een geweldige container/pot plant!
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5200-J-109150
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand augustus   september  
Kleur Geel   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Lelies Lelies
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium