Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelie Parfum Mix

Nu met 50% korting

€19,99 €9,99

Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lilium
Uitverkocht
Lelie Parfum Mix. Creëer direct een heerlijk geurende bloemenborder met deze geweldige bloembollenmix. Lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Lelies zijn geweldige snijbloemen en makkelijk te kweken en te verzorgen. Ook zeer geschikt om in potten te planten, om uw terras of balkon op te fleuren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lelie Parfum Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelie Parfum Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelie Parfum Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelie Parfum Mix voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5650-LC-1055
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Lilium
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Gemengd  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers