Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelie Dubbelbloemig Must See

Nu met 50% korting

€9,99 €4,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Lilium
Uitverkocht
Lelie Must See is een exotische Aziatische Lelie met een bijzondere bloei. Must See heeft namelijk dubbelbloemige bloemen. Deze zomerbloeiende bloembol is een echte blikvanger in de border of in potten op het balkon of terras.

Lilium (lelie) komt oorspronkelijk uit Azië en behoort tot één van de mooiste zomerbloeiende gewassen. Ze zijn geschikt voor verwildering. Laat ze in de grond zitten, dan bloeien ze elk jaar uitbundig. De bloeitijd is vanaf juli/september. Ze worden ongeveer 60 cm hoog.

Planten: U kunt deze lelies zowel in het voorjaar als in de late herfst planten op een beschutte plek in uw tuin. Plantdiepte is ongeveer 15 cm. Zet ze bij voorkeur in een goede voedzame grond. Geen enkele lelie verdraagt dor en droog zand. Bij voorkeur in groepjes van 6 bollen. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze lelies zijn geteelde bloembollen.

Tip: Als u deze lelie voor binnen op de vaas wilt gebruiken, snij dan de meeldraden eraf. Deze geven vlekken op kleding en tapijt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lelie Dubbelbloemig Must See is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelie Dubbelbloemig Must See kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelie Dubbelbloemig Must See kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelie Dubbelbloemig Must See voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5400-F-4216
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt bloembollen   Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Oranje   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   september   oktober   november  
Planttype Lelies
Planthoogte
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Lilium