Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Turkse Lelie Claud Shride - Lilium martagon

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Martagon

Turkse Lelie Claud Shride - Lilium martagon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Turkse Lelie Claud Shride - Lilium martagon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Turkse Lelie Claud Shride - Lilium martagon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Turkse Lelie Claud Shride - Lilium martagon voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Turkse Lelie Claud Shride heeft schitterende donkerpaars gekleurde bloemen.

Uniek en zeldzaam! U kunt nu zelf de trotse eigenaar zijn van Martagon lelies, die zeer bemind en gewild zijn door tuinliefhebbers in heel Europa. Martagon lelies (beter bekend als Turkse Lelies) zijn de laatste soorten bloembollen welke u nog in het wild kunt tegenkomen. Onze kweker heeft zijn uiterste best gedaan om ze voor u te vermeerderen. Martagon lelies bloeien langdurig en met subtiele bloemen welke een tulband vormen. Vandaar de naam "Turkse Lelie" Het bijzondere aan de Martagon lelie is echter niet alleen zijn bloei, maar ook het feit dat de plant zich in uw tuin vermeerdert. Eenmaal aanplanten voor jarenlang plezier!
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 552-LC-0002
Levertijd 4D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november  
Planttype Lelies Lelies
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Bruinrood   Rood  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand juni   juli  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lilium Martagon