Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelie Aziaat White Pixels

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium
Uitverkocht
Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Lelie Asiatic White Pixels heeft schitterende witte bloemen met spikkels en oogt prachtig in de bloemborder. White Pixels is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren.  

Lelie White Pixels is unaniem gekozen tot winnaar voor de Noviteiten Awart 2017 op het Keukenhof.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lelie Aziaat White Pixels is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelie Aziaat White Pixels kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelie Aziaat White Pixels kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelie Aziaat White Pixels voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5240-F-97592
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planthoogte
Produkt bloembollen   Zomerbloeiers  
Kleur Rood   Roze   Wit  
Planttype Lelies Lelies
Bloeimaand juli   augustus   september  
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium