Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Lelie Aziaat Lollypop - Lilium Asiaticum

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticum

Lelie Aziaat Lollypop - Lilium Asiaticum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelie Aziaat Lollypop - Lilium Asiaticum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelie Aziaat Lollypop - Lilium Asiaticum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelie Aziaat Lollypop - Lilium Asiaticum voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aziatische lelies bloeien uitbundig met exotische bloemen in een regenboog van kleuren. Aziatische lelies zijn geweldige snijbloemen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Lelie Asiatic Lollypop is een echte tuinaanwinst met prachtige roze/witte bloemen. Ook bijzonder is het feit dat Asiatic Lollypop geurende bloemen heeft, erg ongewoon voor Aziatische lelies. Asiatic Lollypop oogt prachtig in de bloemborder en is ook zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw terras of balkon op te fleuren. 
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5230-J-108220
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Lelies Lelies
Bloeimaand augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Roze   Wit  
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium Asiaticum