Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen
Uitverkocht

Erythronium dens-canis - Hondstand

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Erythronium Dens-canis

Erythronium dens-canis - Hondstand is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Erythronium dens-canis - Hondstand kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Erythronium dens-canis - Hondstand kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Erythronium dens-canis - Hondstand voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Erythronium dens-canis, ook bekend als Wilde hondstand, is een mooie, kleurige aanvulling in de schaduwtuin. De bollen ontwikkelen gevlekt blad en bloeien met mooie roze-lila bloemetjes. Geplant op een mooi plaatsje half in de schaduw, half in de zon, geven de lieflijke bloemetjes in het vroege voorjaar kleur aan de grauwe tuin.
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 620-F-97220
Levertijd 2D
Kleur Paars   Roze  
Produkt bloembollen (Ook)-Voor in huis Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Andere
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Erythronium Dens-canis