Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Yellow Mammoth

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Vernus

Krokus Yellow Mammoth is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Yellow Mammoth kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Yellow Mammoth kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Yellow Mammoth voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Krokus Yellow Mammoth is werkelijk prachtig. Deze soort heeft grote goud gele bloemen. Yellow Mammoth is een aanwinst in de tuin, zeker vanwege het feit dat het zeer sterke bloembollen zijn die vroeg in het seizoen bloeien.
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 403-F-97135
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand februari   maart  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Vernus