Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Ruby Giant

Nu met 35% korting

€19,99 €12,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Crocus Tommasinianus
Uitverkocht
Krokus Tommasinianus (boerenkrokus) ´Ruby Giant´ is een mooie, grote robijnpurperkleurig krokus die heel mooi past in het gazon. Planten in groepjes van 10 tot 20 bollen bij elkaar. Ze verlangen een goed doorlatende bodem. Zaait zichzelf uit, en dus ideaal voor verwildering.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Ruby Giant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Ruby Giant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Ruby Giant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Ruby Giant voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 683-K-215002
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand februari   maart  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Planttype Krokus
Kleur Blauw   Paars  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Crocus Tommasinianus