Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Flower Record

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Sativus
Uitverkocht
Krokus Flower Record is wereldwijd geliefd en populair vanwege haar klassieke vorm en bijzondere bloemkleur. Zeer geschikt voor verwildering in velden en bloemperken en, natuurlijk, voor (terracotta)potten om uw terras en balkon te sieren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Flower Record is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Flower Record kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Flower Record kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Flower Record voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 398-J-307330
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Paars  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Planttype Krokus
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand februari   maart  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Crocus Sativus