Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Spring Beauty

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Sieberi
Uitverkocht
Krokus Spring Beauty is een prachtige krokus met bijzonder violet wit getinte bloemen. Spring Beauty is een ideaal bolletje om in de tuin te laten verwilderen (bijvoorbeeld in het gras) en een vroegbloeier. Deze kleine bloembolletjes zijn echte blikvangers tijdens een anders nogal grauwe tijd van het jaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Spring Beauty is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Spring Beauty kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Spring Beauty kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Spring Beauty voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 412-F-97144
Levertijd 2D
Bloeimaand februari   maart  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Krokus
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Sieberi