Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Miss Vain

€12,99

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 13%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Crocus Chrysanthus

Krokus Miss Vain is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Miss Vain kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Miss Vain kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Miss Vain voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De prachtig wit bloeiende Krokus Miss Vain is een ideale bloembolletje om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. U kunt ze ook in potten, containers en bloembakken planten, om uw huis en tuin op te vrolijken. Vooral aangeplant in grote groepen komen krokussen bijzonder mooi tot hun recht. Krokusbollen zijn onderhoudsarm en zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras, het bos en onder bomen. 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 436-K-215702
Levertijd 2D
Kleur Wit  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand februari   maart  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Planttype Krokus
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Crocus Chrysanthus