Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc (Grootverpakking)

€9,99 (Incl BTW €0,82)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Crocus Vernus

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc (Grootverpakking) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Jeanne d Arc is een klassiek bloembolletje en stamt uit de jaren 40. Ze heeft prachtige sneeuwwitte bloemen en goudgele meeldraden. Wanneer de krokussen gaan bloeien, kunt u er zeker van zijn dat de lente is begonnen. Het zijn ideale bloembollen om te laten naturaliseren en zijn zeer geschikt om in bloempotten en bloemborders te planten. 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 435-J-323340
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand februari   maart  
Kleur Wit  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Crocus Vernus