Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus Vernus
Uitverkocht
Krokus Jeanne d Arc is een klassiek bloembolletje en stamt uit de jaren 40. Ze heeft prachtige sneeuwwitte bloemen en goudgele meeldraden. Wanneer de krokussen gaan bloeien, kunt u er zeker van zijn dat de lente is begonnen. Het zijn ideale bloembollen om te laten naturaliseren en zijn zeer geschikt om in bloempotten en bloemborders te planten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Jeanne d'Arc - Joan of Arc voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 399-F-97133
Levertijd 2D
Planttype Krokus
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand februari   maart  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus Vernus