Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Grand Maitre

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Vernus

Krokus Grand Maitre is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Grand Maitre kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Grand Maitre kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Grand Maitre voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Krokus Grand Maître is een ideaal bloembolletje om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. Vooral aangeplant in grote groepen komt zij bijzonder mooi tot haar recht. Krokus Grand Maître is zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras, het bos en onder bomen.
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 401-F-97132
Levertijd 2D
Bloeimaand februari   maart  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Paars  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Krokus
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus Vernus