Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Crocus Grand Maître - Bio Flower Bulbs

€5,99 (Incl BTW €0,49)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus

Crocus Grand Maître - Bio Flower Bulbs is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocus Grand Maître - Bio Flower Bulbs kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocus Grand Maître - Bio Flower Bulbs kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocus Grand Maître - Bio Flower Bulbs voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Krokus Grand Maître is een zeer decoratieve paarse krokus met een groeihoogte van circa 12cm. De bollen zijn 100% biologisch geteeld. De oranje stamper staat als een waaier tussen de paarse bloemblaadjes. Geschikt voor zowel in de border als in potten op terras of balkon. Mooi in combinatie met andere krokussen, Scilla, Puschkinia en Chionodoxa. Zeer geschikt voor verwildering. Bloeit van februari tot maart. Plant de bollen in het najaar, van september tot december, mits er geen vorst in de grond zit. Bolmaat 7/+. 
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 813-J-325450
Levertijd 4D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Paars  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand februari   maart  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus